Route

Hoe vind je ons?

Vanuit Sint-Truiden: Heers bereik je vanuit Sint-Truiden het makkelijkst via de N3 richting Luik. Wanneer je In Heers Centrum terecht komt neem je aan de verkeerslichten, de afslag centrum (richting) Borgloon naar links. Dit is de N784. Je rijdt aan een school, de banken AXA en Argenta en de Post door, tot je aan een plein komt. Helemaal op het einde van het plein kan je best parkeren. Daar zie je de sporthal liggen.

Vanuit Tongeren: Vertrekkend vanuit Tongeren neem je best de N69 richting Oerle (Oreye). Eens op het rond punt te Oreye sla je rechts af en volg je de N3 richting Sint-Truiden. Je rijdt aan de verkeerslichten in Heers Centrum, naar rechts. Dit is de N784. Je rijdt aan een school, de banken AXA en Argenta en de Post door, tot je aan een plein komt. Helemaal op het einde van het plein kan je best parkeren. Daar zie je de sporthal liggen.

Vanuit Brussel – Leuven – Tienen: Je neemt de autostrade E40 richting Luik. En rijdt af bij afrit 29 Borgworm (Waremme). Je volgt de N69 richting Oerle (Oreye). Eens op het rond punt te Oreye sla je links af en volg je de N3 richting Sint-Truiden. Je rijdt aan de verkeerslichten in Heers Centrum, naar rechts. Dit is de N784. Je rijdt aan een school, de banken AXA en Argenta en de Post door, tot je aan een plein komt. Helemaal op het einde van het plein kan je best parkeren. Daar zie je de sporthal liggen.