Lid worden?

Wil je lid worden onze vereniging? Dan kan! Graag zelfs!

Je kan dankzij de Vlaamse Judofederatie vzw, 4 gratis lessen volgen in onze club. Tijdens die 4 lessen kan je dan te weten komen of judo iets voor jou is.

Beslis je na die introductielessen om je aan te sluiten, dan kan je via ons je vergunning aanvragen.
Een vergunning is je aansluitingsbewijs bij de Vlaamse Judofederatie. En ze kost jaarlijks 37 euro. (20 euro voor -6 jarigen) Hiermee ben je verzekerd voor alle activiteiten die we met de club organiseren.

Verder betaalt elk lid lidgeld aan de club. Dit bedrag varieert naar gelang het aantal trainingen dat er gevolgd wordt en naar gelang het aantal leden van een gezin dat met ons traint.
Train je 2x per week betaal je als eerste gezinslid € 110,-, als tweede gezinslid € 90,- en als derde gezinslid € 60,-. Train je 1 x per week, betaal je als eerste gezinslid € 60,-, als tweede gezinslid € 50,- en als derde gezinslid € 35,-. Dit bedrag is een eenmalig bedrag per seizoen.

Vermits we het geld voor de vergunning onmiddellijk en integraal moeten doorstorten aan de VJF, vragen we dit bedrag dadelijk te betalen. Voor het lesgeld is er op aanvraag een gespreide betaling mogelijk.

Download hier meer clubinfo
Download hier de fiche voor het begin van het seizoen